Espressomachines

Voor thuis

Bij Koepoort Koffie bent u ook aan het juiste adres voor apparatuur, zodat u van onze vers gebrande koffie de mooiste en lekkerste koffie kunt maken. Wij leveren van diverse merken espressomachines, koffiemolen en accessoires voor thuis. In onze webwinkel hebben wij een groot assortiment van de beste espressomachines voor thuis.
Ascaso, Elektra, Quickmill. Stuk voor stuk merken met een reputatie en die door de jaren heen hebben bewezen u niet in de kou te laten staan!

Naast espressoapparatuur leveren we ook koffiemolens en accessoires.

Klik hier voor onze espressomachines en koffiemolen voor particulieren
Klik hier voor de accessoires en Baristatools

Professioneel

Ook professioneel kunnen wij u adviseren over een nieuwe pistonmachine of volautomaat. Wij zijn volledig onafhankelijk en kunnen u vrijuit adviseren over de mogelijkheden. Met diverse relaties en toeleveranciers hebben we scherpe prijsafspraken. Een professionele plaatsing is vrijwel altijd maatwerk. Neemt u daarom contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat uw wensen zijn en u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Mail ons: info@koepoortkoffie.nl of bel: 06-14447765

Wij doen niet aan koppelverkoop (apparatuur icm bonenabonnement). Wel bieden we simpelweg de scherpste prijzen voor onze versgebrande bonen en kunnen we waarschijnlijk een mooie korting op het gewenste apparaat regelen.
Ook in het onderhoud kunnen we u adviseren, zodat u snel geholpen wordt als er een probleem ontstaat of er onderhoud nodig is!

Wij kunnen onder andere apparatuur leveren van:
La Marzocco
San Remo
Elektra
Fiorenzato
Mahlkonig

Jura professional

Verhuur en lease

Koffiebranderij de Koepoort heeft de beschikking over diverse (demo-) apparaten die u kunt gebruiken voor uw evenement.

Heeft u een kortdurend evenement?
Wij kunnen professionele 2-groeps apparatuur leveren, maar heeft u geen vaste water aansluitingen, dan hebben we ook verschillende high-end 1-groeps automaten. Zo hebben we op iedere locatie de mogelijkheid u te voorzien van een passende koffie-oplossing! Ook werken met ESE-pods is mogelijk, zodat u geen ervaren Barista nodig heeft.

Wij bieden mogelijkheden om apparatuur voor korte of lange termijn te huren, maar ook om koffie per kopje af te nemen! Neem voor aanbod en advies contact met ons op!