Voor groothandel & wederverkoop

Horeca login

Uw eigen koffie samenstellen en voor u branden?

Kunt u zich de geur van verse koffie voorstellen van ter plaatse gebrande koffie? Verser kan echt niet!

Wilt u uw eigen koffie ontwikkelen of grotere hoeveelheden gebrande koffie afnemen? Dat regelen we graag voor u. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Op onze eigen locatie kunnen we samples branden om te testten waar uw voorkeur naar uit gaat. Kiest u voor een heerlijke specialty koffie, of ontwikkelen we samen uw eigen koffie? In overleg branden we grotere badges op een andere productielocatie, zodat we u hierbij volledig kunnen ontlasten en u uw eigen koffie (eventueel in uw eigen verpakking) snel in huis heeft! Of het nu om 10 of 1000 koppen vers gebrande koffie gaat, wij denken graag met u mee.

Groothandel in groene koffie.

Wij leveren ook graag ongebrande koffie zodat u zelf uw bonen kunt branden. Onze speciale groothandelsprijzen gelden al vanaf 25 kg groene bonen. Dat is dus ook perfect voor de grote thuisbrander of wanneer u slechts enkele balen koffie nodig heeft.

Wij leveren uit eigen voorraad, of bij grotere hoeveelheden direct uit de voorraad van de importeur. Dat doen we per baal (of meerdere balen) op een pallet, maar ook we bieden ook pakketpost-leveringen aan. Voor pakketpost kunt u bij ons terecht vanaf 1 kg en deze kunt u eenvoudig via de webshop bestellen. Vanaf 2x 25kg kunnen we ook als boxlevering versturen via PostNL tegen groothandelsprijzen.

Door onze korte lijnen met importeur en een voorraad van enkele duizenden balen koffie op steenworp afstand kunnen wij snel schakelen en is het voor ons mogelijk snel aan uw vraag te voldoen.

Let op: onze groothandelsprijzen zijn afhankelijk van de prijzen die gehanteerd worden door de importeur. Deze prijzen wisselen wekelijks, op basis van de wereldmarkt. Wij doen u daarom graag een prijsopgaaf, maar die zal altijd voor maximaal 24 uur gelden! Ook sturen wij u op verzoek met plezier de actuele groothandelsprijslijst.

Speciaal voor kleine branders (of grote thuisbranders) leveren we ook box-zendingen van 25 kg. Dit doen we met DPD en hierdoor zijn de verzendkosten relatief laag. Een palletzending kost immers minimaal 50 euro. Bestelt u minder dan 100 kg groene bonen? Dan is een box-zending waarschijnlijk goedkoper.
De minimale hoeveelheid voor boxzendingen is 25 kg van dezelfde koffie.

Grotere hoeveelheden kunt u zelf ophalen bij onze branderij of versturen we als palletvracht. Wij kunnen een prijsopgave doen.
Wij hebben bewezen ervaring tot diverse tonnen koffie per zending; geen vraag is voor ons te gek!

Heeft u vragen of opmerkingen? We bespreken graag de mogelijkheden, want over koffie raken wij nooit uitgepraat! Wilt u zich abonneren en onze groothandels-prijslijst wekelijks ontvangen? Stuur ons dan een email op info@koepoortkoffie.nl

Lelit & Fiorenzato espressoapparatuur voor wederverkopers

Wij zijn authorised reseller van Lelit espresso-apparatuur en Fiorenzato koffiemolens. Wij importeren direct uit Italië.
Bent u actief in de koffiewereld en heeft u interesse om deze producten te verkopen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.
Stuur ons een email met uw zakelijke gegevens en uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Ook onze andere merken kunnen wij tegen aantrekkelijke tarieven leveren voor wederverkoop. We plannen graag een (digitaal) kennismakingsgesprek!

Catalogus Fiorenzato grinders
Catalogus Lelit espressomachines