Dibarcafe espresso 1kg koffie bonen

21,95 incl. BTW

1 zak met 1000 gram koffiebonen
Bestelt u 6 zakken of meer, dan ontvangt u 10% korting

Artikelnummer: 30013 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Dibarcafe is onze partner voor speciale koffies. In onze eigen branderij branden we de mooiste single origin Arabicas, maar voor blends, decaf en ESE-servings werken we samen met Dibarcafe uit Spanje.

De familie Marcilla is sinds mensenheugenis een toonaangevende naam in de wereld van de Spaanse koffie. Nadat ze hun bekende merknaam verkochten hebben zij in Barcelona een bescheiden maar hypermoderne koffiebranderij gebouwd. Met het strikte voornemen alleen de beste koffie te branden. Onder de naam Dibercafé! De liefde voor koffie gaat verder dan hun eigen Dibercafé. Julián Marcilla is President van de Catalaanse vereniging van koffiebranders en deelt daar ook zijn kennis met anderen. Wij verkopen het merk Dibercafé als aanvulling op ons eigen assortiment voor de produktgroepen die wij niets zelf branden, zoals blends, decaf en ESE-servings.

Deze espressokoffie staat bekend als een typische Italiaanse melange met voornamelijk arabica koffiebonen en een vleugje robusta koffiebonen. Maar let wel, Robusta koffie van een hoge kwaliteit! Want dat maakt het verschil. De koffie is krachtig, heeft veel aroma en is vol van body. Een sensatie met een fantastische crema. De bonen komen uit Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Uganda en Indonesië.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dibarcafe espresso 1kg koffie bonen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *