Gebrande koffies

Bij koffiebranderij de Koepoort bestelt u verse koffie. Sterker nog, wij steken onze brander pas aan nadat wij uw bestelling hebben ontvangen. Want verse koffie drinkt u het beste binnen 2 maanden na het branden. U zult het verschil proeven!

Daarnaast werken wij met 100% Arabica-bonen en bepaalt u zelf welke single-origin boon we voor u mogen branden. Kiest u voor een soepele Braziliaan, of een fruitige Afrikaan?

Wij branden onze koffies altijd vers in kleine batches op onze electrische Giesen koffiebrander.
De koffies die u bestelt branden we dan ook vers voor u, of hebben wij zeer onlangs gebrand. Op onze zakken treft u ook altijd een branddatum aan!

Al onze koffies kunt u hier vinden

Koffieabonnement gebrande bonen?

Heeft u de koffie van uw keuze gevonden? Dan kunnen wij u met ons koffieabonnement volledig ontzorgen. Gewoon met vaste regelmaat de gewenste koffie in huis en dat ook nog met extra korting! Hoe werkt het?

Mail ons op info@koepoortkoffie.nl welke koffie en met welke regelmaat u wilt ontvangen.

Eigenlijk is dat alles. Simpeler kunnen we het niet maken! Zijn er geen kleine lettertjes?
Nou, bijna niet. We spreken graag het volgende af:

 • Een abonnement kan op ieder gewenst moment ingaan of stopgezet worden. Zonder opzegtermijn, bestelverplichting en dat soort dingen. Gewoon even mailen!
 • U bepaalt zelf de koffie die u wilt ontvangen en de bestelfrequentie.
 • De eerste bestelling is tegen de ‘normale’ prijs. De tweede bestelling ontvangt u met 2,5% korting, de derde en iedere daarop volgende bestelling levert 5% korting op.
 • U betaalt de actuele winkelprijs van de koffie. U profiteert dus indien een koffie in de tijd goedkoper wordt, maar u betaalt ook meer als de koffie in prijs stijgt vanwege duurdere inkoop.
 • Wanneer u 1 parameter aanpast van uw abonnement, dan behoudt u gewoon uw korting. Dat betekent dat u vrij kunt wisselen binnen uw abonnement voor:
  – een andere soort koffie, of meer of minder koffie
  – een andere levertermijn, zowel met een hogere als een lagere frequentie
  – een levering overslaan, bv vanwege vakantie
 • U verliest de korting wanneer u langer dan 2 periodes overslaat. Dan begint u daarna opnieuw met het opbouwen van korting.
 • Uw koffielevering kan tot 3 dagen eerder of later verzonden worden vanwege interne (brand)planning.
 • De koffie wordt op rekening verzonden. De betaaltermijn is 14 dagen.
 • Voor alle informatie en/of wijzigingen kunt u mailen op info@koepoortkoffie.nl