Thee en meer

Als lokale koffiebranderij werken wij ook graag samen met lokale partners. In de afgelopen jaren hebben we met diverse lokale ambachtelijke winkels leuke samenwerkingen gedaan. Zo levert het Ministerie van Chocolade en Culinaire zaken uit Middelburg onze ambachtelijk gemaakte bonbons in allerlei lekkere smaken (desgewenst met uw eigen logo!), betrekken wij echte Zeeuwse lekkernijen zoals galetten en boterbabbelaars van JB Diesch en werken we voor thee ook samen met Tof Conceptstore die allerlei leuke thematische theeën aanbiedt. Dit aanbod vind u ook op onze website, volg de links hieronder!

Omdat wij van de koffie zijn, maar we ook graag thee van hoge kwaliteit aanbieden hebben we gezocht naar een partner die dit voor ons kan verzorgen. Dat is SenzaTea uit Amsterdam geworden. Zij leveren onze thee voor de koffiepiaggio, onze proeverijen en onze webshop. Geen zakjes of piramides, maar echte, losse thee.

In onze webshop tref je vele soorten thee aan die SenzaTea zelf importeert. Thee van de hoogste kwaliteit, vaak biologisch en in zakjes van 50 gram verkrijgbaar. Dit is goed voor ongeveer 25 genietmomenten! Uiteraard is het ook mogelijk om deze thee in geschenk of kerstpakketten aan te bieden.

Ga hier naar ons aanbod in thee van Senza Tea