Voor in de horeca

Horeca-login (voor onze bestaande horeca-klanten)

Als Zeeuwse koffiebranderij leveren we vers gebrande koffies. Op Walcheren rijden we onze koffieroute en bezoeken we al onze klanten wekelijks, maar ook daarbuiten leveren we alle producten die u nodig heeft om uw gast een overheerlijke koffie of thee te serveren. Doordat wij wekelijks (portvrij) komen bezorgen en korte lijntjes kunnen we snel schakelen, en heeft u niet alleen uw koffie en thee snel in huis, maar ook allerhande randartikelen, zoals suiker, melk enz.
U heeft er bijna geen omkijken meer naar!

Of het nu gaat om een volledig nieuw concept, incl. plaatsing van apparatuur, scholing van medewerkers en alles wat daarbij komt kijken tot het instellen van bestaande apparatuur omdat u over wilt stappen op lokaal en vers gebrande koffie; wij denken graag met u mee!

Wij doen niet aan koppelverkoop. Daardoor is onze koffie niet alleen vers en lokaal, maar vaak ook goedkoper dan veel andere aanbieders. Aangeboden kortingen betaalt u immers zelf. Wij zijn een autonome en zelfstandige koffiebranderij en hebben contacten met diverse leveranciers mbt onderhoud of aanschaf van uw apparatuur.

Ons totaalconcept voor in de horeca
Wij informeren u graag over ons totaalassortiment voor in de horeca.
Of, beter nog, we laten u graag kennis maken met ons concept!
We komen graag langs, maar nodigen u ook graag uit in onze branderij om onze koffie en thee zelf te proeven!
Neem aub contact met ons op via info@koepoortkoffie.nl voor meer informatie!

Professionele pistonmachines
Professionele volautomaten
Koffiemolens professioneel
Grootverpakkingen
Schoonmaakmaterialen