Dibarcafe supercrema 250 gr koffie bonen

6,95 incl. BTW

1 blik met 250 gram koffiebonen
Bestelt u 6 blikken of meer, dan ontvangt u 10% korting

Artikelnummer: 30032 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Dibarcafe is onze partner voor speciale koffies. In onze eigen branderij branden we de mooiste single origin Arabicas, maar voor blends, decaf en ESE-servings werken we samen met Dibarcafe uit Spanje.

De familie Marcilla is sinds mensenheugenis een toonaangevende naam in de wereld van de Spaanse koffie. Nadat ze hun bekende merknaam verkochten hebben zij in Barcelona een bescheiden maar hypermoderne koffiebranderij gebouwd. Met het strikte voornemen alleen de beste koffie te branden. Onder de naam Dibercafé! De liefde voor koffie gaat verder dan hun eigen Dibercafé. Julián Marcilla is President van de Catalaanse vereniging van koffiebranders en deelt daar ook zijn kennis met anderen. Wij verkopen het merk Dibercafé als aanvulling op ons eigen assortiment voor de produktgroepen die wij niets zelf branden, zoals blends, decaf en ESE-servings.

Een perfect gebalanceerde espressomelange van Dibarcafé waarbij bijna uitsluitend Arabica koffiebonen zijn geselecteerd. Door toevoeging van een vleugje robusta koffiebonen van een hoge kwaliteit, heeft deze espressokoffie een geweldige ‘body’ verkregen met bijbehorende crema. De Dibar espressomelange is opgebouwd uit arabica koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Uganda en Indonesië.

Extra informatie

Gewicht 01 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dibarcafe supercrema 250 gr koffie bonen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *