Braziliaanse Sorocabana blend vers gebrand

45,8748,87

Wissen

Beschrijving

Met deze koffies proberen wij het verschil te maken. Koffie is immers een van de meest verhandelde grondstoffen ter wereld en op deze manier proberen we een directe relatie op te bouwen met koffieboeren en leveranciers in de oorspronglanden. Capricornio is enkele jaren geleden het Four Season project gestart en helpt lokale boeren hun kwaliteit te verbeteren en betaalt daarvoor een premium. Een directe relatie met afnemers zorgt dat de handelsketen doorzichtiger wordt en duurzamer.

Ondanks het feit dat Brazilië, als grootste koffieland ter wereld, niet bekend staat om zijn specialty koffies, mogen de koffies van Capricornio toch wel als pareltjes in dit koffielandschap gezien worden! Wij kiezen voor enkele fraaie blends, die een consistentie hebben voor wat betreft smaak. Ook al groeien de bonen in deze regio niet erg hoog (tussen 450 en 1250m hoogte), de kwaliteit staat voorop. Al deze koffie komt van de koffieboeren die door Capricornio ondersteunt worden.

De Sorocabana blend is een pulped natural koffie. Dat betekent dat de koffiebes na het plukken ontdaan wordt van de schil en zo gedroogd wordt. Deze verwerkingsmethode staat garant voor een goede kwaliteit en een ietwat zoetigere koffie. De sorocabana blend kenmerkt zich vanwege haar ronde kruidig-nootachtige smaak van walnoten, cacao en specerijen.

De huidige voorraad is van oogstjaar 2019-2020 en hebben wij op voorraad sinds per november 2019. De voorraad is beperkt, dus op=op!

Let op: deze koffie is onderweg en zal vanaf eind november 2019 geleverd worden! Voorbestellen is desondanks mogelijk.

Extra informatie

Kies uw branding

Espressobranding (donkerder), Filterbranding (lichter)

Kies uw hoeveelheid

2 zakjes van 250 gram, 1 zak van 1000 gram, 3 zakken van 1000 gram

Kies hele bonen of gemalen

Gemalen koffie, Hele bonen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Braziliaanse Sorocabana blend vers gebrand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *