Als Zeeuwse koffiebranderij leveren we vers gebrande koffies. Op Walcheren rijden we wekelijks onze koffieroute en bezoeken we al onze klanten, maar ook daarbuiten leveren we alle producten die u nodig heeft om uw gast een overheerlijke koffie of thee te serveren.

Doordat wij wekelijks (portvrij) komen bezorgen en korte lijntjes kunnen we snel schakelen, en heeft u niet alleen uw koffie en thee snel in huis, maar ook allerhande randartikelen, zoals suiker, melk enz. U heeft er bijna geen omkijken meer naar!

Of het nu gaat om een volledig nieuw concept, incl. plaatsing van apparatuur, scholing van medewerkers en alles wat daarbij komt kijken tot het instellen van bestaande apparatuur omdat u over wilt stappen op lokaal en vers gebrande koffie; wij denken graag met u mee!

Onafhankelijke koffiebranderij

Wij doen niet aan koppelverkoop. Daardoor is onze koffie niet alleen vers en lokaal, maar vaak ook goedkoper dan veel andere aanbieders. Aangeboden kortingen betaalt u immers zelf. Wij zijn een autonome en zelfstandige koffiebranderij en hebben contacten met diverse leveranciers mbt onderhoud of aanschaf van uw apparatuur.

Ons totaalconcept voor in de horeca
Wij informeren u graag over ons totaalassortiment voor in de horeca.
Of, beter nog, we laten u graag kennis maken met ons concept!
We komen graag langs, maar nodigen u ook graag uit in onze branderij om onze koffie en thee zelf te proeven!

video-poster

Ontzorging op kantoor of in de horeca

Wij leveren graag uw koffie op kantoor of in uw horeca. Maar, we kunnen u ook volledig ontzorgen. Zoekt u een goede volautomaat voor op kantoor? Een nieuwe machine voor in uw zaak? Of wilt u advies over mogelijkheden?

Omdat deze trajecten altijd maatwerk zijn nodigen we u graag uit contact met ons op te nemen. We maken dan graag kennis en laten u weten op welke manier we u kunnen helpen met uw koffie- en thee wensen!