Of je nu samples brandt van 100 gram per keer of in een 60 kilobrander een hele baal koffie tegelijk brandt, wij zijn uw partner in groene koffie!

Naast koffiebranderij zijn wij ook leverancier van groene koffie. We leveren al groene koffiebonen vanaf 1 kilo! Of u dus een kilo zoekt, of enkele pallets, wij kunnen u als onafhankelijke partij helpen met groene koffiebonen.

Direct trade koffie

Direct trade is geen keurmerk. Voor ons is direct trade koffie een koffieboon die wij direct bij de koffieboer hebben ingekocht. Maar, koffie koop je niet zoals aardappelen bij de boer op de hoek.
Desondanks kennen wij wel al onze direct trade koffiepartners. De lijntjes zijn kort en samen met importpartner This Side Up kopen we direct bij hen in. Het team van This Side Up verzorgt transport en sampling en als leverancier van groene bonen zijn we er trots op dat we officiele 'kilopartner' zijn. Geen tussenhandel, maar direct geleverd vanuit oorspronglanden naar branderij! De koffieboeren ontvangen voor hun koffie gegarandeerd een eerlijke prijs.

Conventionele koffie

In onze webshop treft u ook diverse Arabica en Robusta koffiebonen aan. Wij selecteren voor u de beste koffiebonen, maar doordat deze in bulk ingekocht worden, hebben we van ons reguliere aanbod minder informatie vwb koffieboer en exacte herkomst.

Meer weten over jouw koffie?

Bekijk hieronder de TV-uitzending van de KRO-NCRV 'de Prijsknaller' over koffie.

Alles voor de thuisbrander

Thuis zelf koffie branden is niet moelijk. Eigenlijk is roosteren een betere benaming.
In Afrika wordt de koffie gewoon in een wok geroosterd. Als u de koffie maar in beweging houdt, dan kunt u dit ook prima thuis doen!

Om het u makkelijk te maken, bieden we u een compleet assortiment aan voor de thuisbrander, met een breed aanbod van thuis-koffiebranders.