Over ons

Koffiebranderij de Koepoort is gevestigd in Middelburg. Op steenworp afstand van een van de oude stadspoorten van Middelburg: de Koepoort.

Koffie branden is onze passie. In onze professionele brander branden we niet alleen voor onszelf, maar ook voor liefhebbers die ook graag genieten van een kop koffie die is gezet van superverse gebrande bonen.

Wij hebben goede contacten met de koffieimport, en we zitten dicht bij het vuur, want Middelburg heeft een hele grote koffievoorraad. Los van onze eigen voorraad kunnen we dan ook snel schakelen en groene, ongebrande bonen leveren, direct vanuit de importeur. Neem contact met ons op voor onze interessante voorwaarden, zowel voor klein- als voor grootgebruik!

Voor de groothandel (>50 kg koffiebonen) versturen wij wekelijks de meest actuele prijzen per email. Wilt u wekelijks op de hoogte worden gehouden? Stuur ons dan een mail op info@koepoortkoffie.nl!

De contactgegevens van Koffiebranderij de Koepoort zijn als volgt:

Dennis Plantinga
Prins Mauritsstraat 9
4332 TV Middelburg
Telefoon: 06-14447765
Mail: info@koepoortkoffie.nl

Koffiebranderij de Koepoort is een handelsnaam van DePsite.
DePsite is ingeschreven bij de KvK Zeeland onder nummer 22063847
BTW-nummer: NL149247126B01
Ons BTW-nummer per 1 januari 2020 is NL001752508B89

Zoekt u de kleine lettertjes van de website? Deze staan integraal op onze moederwebsite.
Klik hier voor ons privacystatement
Klik hier voor de algemene voorwaarden (u wordt doorgeleid naar DePsite.eu)

Sponsoring en partnerships

Wij vinden (lokale) betrokkenheid belangrijk. Daarom kiezen wij ervoor om een groot deel van ons promotiebudget in te zetten voor lokale acties, met en voor lokale goede doelen, verenigingen of mensen die zich hiervoor inzetten. Zij zijn ook onze ambassadeurs voor goede koffie!

Heb jij ook een goed idee voor een een koffie-actie? Dan mag je ons altijd een mail sturen (zie contact).
Wij kiezen ieder jaar een aantal acties uit die passen bij ons product.

Op dit moment hebben wij de volgende acties of zijn wij sponsor van:

Korfbalvereniging Swift
Vanuit betrokkenheid zijn wij shirtsponsor van de eerste selectie van korfbalvereniging Swift uit Middelburg. Lees hier meer.

Muskathlon 2020
Ook in 2020 zijn wij sponsor van de Muskathlon deelnemers. Via de verkoop van koffie halen zij geld op voor dit goede doel. Hier werken we natuurlijk graag aan mee, want de Muskathlon is in onze ogen een prima goed doel en daarnaast helpt het ook de armste mensen die vaak uit oorspronglanden komen waar onze koffie vandaan komt! Een win-win situatie dus!

Deelnemers 2020:
Nathalie Marijs (Arnemuiden) – de Triathlon in de Philippijnen. Bestel bij Nathalie

Musskathlon Tanzania 2019
In oktober 2019 gingen Hans Wijkhuis, Peter Maljaars, Koen en Anne-Maaike Maljaars naar Tanzania om een Muskathlon te lopen/fietsen en daarmee te strijden voor recht en gerechtigheid.

Met de verkoop van Koepoort Koffie hebben ze ruim 800 euro opgehaald die rechtstreeks naar het goede doel is gegaan!